Rize'de Devlet Millet İftarında Devlet Millet El Ele Sohbeti !

Rize'de Devlet Millet İftarında Devlet Millet El Ele Sohbeti !
Rize Valisi Ersin Yazıcı, devletle milletin iftar sofrasında buluştuğu Yolbaşı Köyünde "Devlet millet el ele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerlidir." dedi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Kalkandere'nin Yolbaşı Köyü'nde vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Vali Yazıcı, devletle milletin Yolbaşı Köyünde buluştuğu iftar sofrasında vatandaşın görüş ve önerilerinin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, "Devlet millet el ele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerlidir. Onların sıkıntılarına çözüm üretmek ve düşüncelerini değerlendirmek bizim görevimizdir." dedi.

Düzenlenen İftar yemeğine, Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Kalkandere Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk, Mustafa Uzun, Yolbaşı Köyü Muhtarı Muammer Uzun ve çok sayıda davetli ile Yolbaşı halkı katıldı.

ersin-yazici-yolbasi-koyunde-iftarda-4.jpg

Birlik ve beraberliğin oluşumunda manevi değerlerin önemine değinen Vali Yazıcı, "İlimizde, ilçemizde, köylerimizde de güzel bir şekilde iftar programlarını sürdürüyoruz. Halkımızla bir arada oruç açmak hem onlara hem de bize mutluluk veriyor.  Her şeyden önce bu güzel insanların buraya teşrif etmesi buraya daha bir güzellik verdi. Benim için büyük öneme sahip olan iftar sofrası bugün halkımızla birlikte şenlendi. Hepinizin ramazan ayını kutluyorum.  Bu vesile ile emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."dedi.

İFTAR SONRASI VATANDAŞLARLA SOHBET

İftarın ardından yapılan yemek duası sonrası bitişikte bulunan çay evine geçen Vali Yazıcı, burada çay eşliğinde vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, talep ve sorunlarını dinledi.

Vatandaşların ramazanlarını kutlayan Vali Ersin Yazıcı,"Birlikte açtığımız iftardan sonra vatandaşlarla birlikte köy için ne yapabiliriz, mevcut bulunan imkânları daha iyiye nasıl taşıyabiliriz konularında sohbet ettik."dedi.

ersin-yazici-yolbasi-koyunde-iftarda-3.jpg

Ramazan ayının yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı ay olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Ramazanda çok çeşitli iftar sofraları kuruluyor ve halkımız bir arada iftar ediyor. İnsanlar bir birleriyle oturdukça, muhabbet ettikçe ve kaynaştıkça sevgiler muhabbetler çoğalır ve bu topluma yayılır. Biz de bu akşam bunu hedefledik.  Bu mübarek Ramazan akşamında halkımızla birlikte oruçlarımızı açmaktan memnuniyet duydum. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Bu asla unutulmasın. Devlet olarak köylerimizdeki yapılan hizmetin standardının arttırılması ve vatandaşımızın daha kaliteli hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz.  Biz, Rize'ye ve vatandaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. "şeklinde konuştu.

ersin-yazici-yolbasi-koyunde-iftarda-1.jpgersin-yazici-yolbasi-koyunde-iftarda-2.jpg