Rize'de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Rize'de Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Rize Belediyesince koronavirüse karşı başlatılan dezenfeksiyon çalışmaları hafta sonu da devam etti. Belediye ekiplerince kentteki tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Rize Belediyesi ekipleri tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı kent genelinde sürdürülen dezenfeksiyon çalışmalarına hafta sonu da devam ediliyor.

Belediye ekipleri, salgından korunma tedbirleri kapsamında hafta boyunca kent merkezinde bulunan hastane, çocuk parkları, taksi ve dolmuş durakları, banka ATM’leri, camiler, parklar gibi vatandaşların yoğun olduğu birçok tesisin dezenfeksiyon işlemini yaparken hafta sonu da dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile banka ATM’lerinin bulunduğu alanalrı dezenfekte eden belediye ekipleri, virüsün havasız yerlerde çoğalabileceğinden mümkün olduğunca asansör yerine merdiven kullanılması gerektiği uyarısında bulundu.

rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-(5).jpgrize-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-(4).jpgrize-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-(6).jpgrize-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-(1).jpgrize-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-(2).jpgrize-belediyesi-dezenfekte-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-(3).jpg