Rize'de 'Dişler Ülkesine Yolculuk' Yapıldı

Rize'de 'Dişler Ülkesine Yolculuk' Yapıldı
Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla ağız diş sağlığı temalı “Dişler Ülkesine Yolculuk” adlı tiyatro oyunu Rize’de sahnelendi.

22-27 Kasım Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Rize İçin Genç Girişim Derneği, Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği ile Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ve çocuklara ağız ve diş sağlığının önemi ile ağız ve diş sağlığında dikkat edilmesi gereken hususlar ve diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması konularının  anlatıldığı “Dişler Ülkesine Yolculuk” adlı tiyatro oyunu İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

disler-ulkesine-yolculuk-7.jpg

Çocuklar tarafından ilgiyle izlenen oyunu ayrıca, Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yöneticileri, Rize Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Nedim Turanlı ve öğretmenlerde  ilgiyle izledi.

disler-ulkesine-yolculuk-1.jpg

Program sonunda Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, sahnelenen tiyatro oyunuyla çocuklara çok güzel mesajlar verildiğini ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçen bütün herkese teşekkürlerini iletti. Aygöl, ekip adına Rize İçin Genç Girişim Derneği Başkanı Hatice Semiz’e çiçek verdi. Programa katılan tüm çocuklara diş fırçası ile diş macunu hediye edildi.

disler-ulkesine-yolculuk-12.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-13.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-18.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-4.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-5.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-6.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-8.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-3.20131123002050.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-2.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-9.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-14.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-15.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-16.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-17.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-19.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-20.jpg

disler-ulkesine-yolculuk-21.jpg