Rize'de Dolar Bozdurana MİS Gibi ZİYAFET

Rize'de Dolar Bozdurana MİS Gibi ZİYAFET
Rize'de, döviz karşısında değer kaybeden Türk lirasına sahip çıkmak amacıyla düzenlenen kampanyalara Ziyafet Kebap Salonu ile Mis Lahmacun da katıldı.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Mis Lahmacun işletmesinin müdürü Ali Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizleri bozdurun" çağrısı üzerine kampanya başlattıklarını söyledi.

Türk lirasına katkı amaçlı yapılan bu çağrıyı ve Türk parasının güçlenmesi adına atılan her adımı desteklediklerini vurgulayan Karaca, "Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çağrıya esnaf olarak bir nebze katkımız olsun istedik." dedi.

ziyafet-restauranttan--dolar-bozdurana-lahmacun-ve-tatli-ikrami-(4)-001.jpg

Karaca, dolarını bozdurup makbuzunu getiren herkese lahmacun ve tatlı ikramında bulunduklarını kaydederek, "15 Temmuz gecesi nasıl ki canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz var, biz de bu vatan için üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Rizeli esnaf olarak biz de Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına katkıda bulunmak istedik. Bu kampanyaya bütün vatandaşlarımızın sahip çıkmasını istiyoruz." diye konuştu. 

ziyafet-restauranttan--dolar-bozdurana-lahmacun-ve-tatli-ikrami-(1).jpgziyafet-restauranttan--dolar-bozdurana-lahmacun-ve-tatli-ikrami-(2).jpgziyafet-restauranttan--dolar-bozdurana-lahmacun-ve-tatli-ikrami-(3).jpgziyafet-restauranttan--dolar-bozdurana-lahmacun-ve-tatli-ikrami-(5).jpg