Rize'de Dolmuşçuların Keyfi Uygulaması Sona Erdi

Rize'de Dolmuşçuların Keyfi Uygulaması Sona Erdi
Rize'de dolmuş şoförlerinin keyfi uygulamaları sonucu yolun ulaşıma açık olmasına rağmen hastaneye kadar çıkmamaları sona erdi.

Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergahında çalışan dolmuşların, hastane yolu ulaşıma açık olmasına rağmen hastaneye kadar çıkmayıp yolcuları yarı yolda bırakmaları olayı sona erdi. Dolmuşların zincir takmadan da hastaneye kadar çıktıkları gözlerden kaçmadı.

dolmus-hastane-1-001.jpg

Edinilen bilgiye göre, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, yolcuların mağduriyetinin giderilmesi yönünde hastane güzergahında çalışan dolmuş şoförleriyle görüşerek yolcuların mağduriyetinin giderilmesi yönünde talepte bulundu.

Ayrıca, Rize Şehiriçi Minibüs Kooperatifleri Başkanı Sultan Dinç, bizzat hastaneye kadar giderek dolmuşçulara uyarılarda bulundu.

Hem İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri hem de Dinç'in şoförlerle görüşmelerinin ardından dolmuş şoförleri hastaneye kadar yolcu taşımaya başladı. Dinç'in ayrıca yol açıkken dolmuşçuların hastaneye kadar çıkmamaları halinde şikayet edilmeleri yönünde vatandaşlardan ricacı olduğu bilgisine ulaşıldı.

 Uyarıların ardından dolmuş şoförlerinin zincir takmadan da hastaneye kadar çıktıkları görüldü.

hastane-yolu-kar.jpgdolmus-hastane-2.jpgdolmus-hastane-3.jpg