Rize’de Dolmuşta Ölü Cenin Bulundu

Rize’de Dolmuşta Ölü Cenin Bulundu
Rize’de İslampaşa – Hastane dolmuş hattında çalışan bir minibüs içerisinde 1 veya 2 saatlik olduğu tahmin edilen cenin bulundu.

Rize Merkezde bu akşam 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, 53 M 0552 plakalı Mehmet Hür yönetimindeki dolmuş minibüs, Rize Merkez’den aldığı yolcuları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bıraktıktan sonra dönüş için hastane önünden aldığı yolculardan birinin şoför koltuğunun arkasında gazete kağıtlarına sarılmış bir poşet var uyarısıyla aldığı poşeti Rize merkezdeki dolmuş durağının yanındaki çöpe atacağı sırada poşet içerisindeki gazeteye ne sarılmış diye bakmak isteyince, poşet içerisinde gazeteyle sarılmış ölü cenin buldu. Olayın düşük olma ihtimali de bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine dolmuş şoförü polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından poşet içindeki cenin, ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Dolmuş şoförü Mehmet Hür, yaptığı açıklamada, Rize Merkezden aldığı yolcuları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde indirdiğini belirterek, "Daha sonra oradan başka yolcular arabaya bindi. Yolcular şoför koltuğunun arkasında poşet olduğunu söyledi. Bende poşeti aldım. Daha sonra merkeze geldim ve poşeti çöpe atacaktım. Atmadan önce poşetin içine baktım ama keşke bakmasaydım. Poşetin içinde cenin olduğunu farkettim daha sonra da polisi aradım" dedi.

Ceninin veya düşük yapmanın kim ya da kimler tarafından dolmuşa bırakıldığı yada unutulduğu bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yapılacak incelemenin ardından olay netlik kazanacak.

rize’de-dolmusta-olu-cenin-bulundu-53.jpg