Rize’de Dualar Fatih Kaan Arıman için

Rize’de Dualar Fatih Kaan Arıman için
Rize Özel İdarespor’un 29 yaşındaki futbolcusu Fatih Kaan Arıman, geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul’da yoğun bakımda tedavi ediliyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Rize Özel İdarespor’da forma giyen 29 yaşındaki takım kaptanı Fatih Kaan Arıman, karaciğer enfeksiyonu nedeniyle ambulans uçakla kaldırıldığı İstanbul’da Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyor.

6 Şubat Salı sabahı yoğun kusma ile Rize Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Arıman için gerekli tetkikler yapılınca vücudunda yoğun enfeksiyon oluştuğu fark edildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Arıman’a burada acil müdahale edilerek yoğun bakım servisine alındı. Enfeksiyonun karaciğerini de sardığı, böbreklerine ve beyninde hasar oluştuğu tespit edilen Arıman, çarşamba günü ambulans uçakla Rize-Artvin Havalimanı’ndan İstanbul Başakşehir’de bulunan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Hala uyutulmaya devam eden Arıman’ın kritik süreci devam ediyor. Henüz yapılan tedaviye cevap vermediği öğrenilen genç futbolcu için doktorlar seferber olmuş durumda.

Rize Spor Camiası Arıman için dua ediyor

Arıman’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen başta Özel İdarespor’daki takım arkadaşları olmak üzere onlarca futbolcu ve spor insanı hastaneye akın etti. Gece yarısına kadar Arıman için hastanede tek yürek olan arkadaşları onun için dua ederken, aynı zamanda Camidağı Muhtarı olan babası Recep Arıman ve ailesine de geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

BAL ekiplerinden Çayelispor ve Arıman’ın forma giydiği eski takımları başta olmak üzere yüzlerce sosyal medya paylaşımında Arıman için geçmiş olsun dilekleri paylaşıldı. Dua talebinde bulunulduç

90 dakika maça çıktı

Hastaneye kaldırılmadan bir hafta önce üşütmeye bağlı olarak her gün hastaneye giden ve burada serum taktırarak ağrı kesici ilaçlar aldığı öğrenilen Arıman, her gün takım antrenmanlarına çıkmayı ihmal etmezken, durumu kötü olmasına rağmen Rize Özel İdarespor’un deplasmanda Kars 36spor ile oynadığı BAL Ligi maçında forma giydi.

Sevenlerinin maça çıkmasını istememesine rağmen maç günü yine Kars’da hastanede serum taktırıp ağrı kesicilerle maça çıkan Takım Kaptanı Arıman, karlı statta ve yoğun soğuk altında 90 dakika boyunca maç oynayarak takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemedi.

2-1 Özel İdarespor’un galip geldiği karşılaşmanın sevincini tam olarak yaşayamayan Arıman’ın dönüş yolunda rahatsızlığının başladığı öğrenildi. Gece saatlerinde Rize’ye gelen Arıman yine Devlet Hastanesi’nde serum taktırarak eve geçerken ertesi gün gittiği Sağlık Ocağında yapılan tahlillerde kanındaki enfeksiyon oranının yüksek çıktığı tespit edilince hastaneye sevk edildi.

Evli ve birisi 3 yaşında diğeri 1 yaşında olmak üzere 2 kız çocuğu sahibi olan genç futbolcu için Salı gününden bu yana sevenleri dualarını eksik etmeyerek yeniden ayağa kalkmasını bekliyorlar.

SONRAKİ HABERİMİZ

Rizeli Sporcu Fatih Kaan Arıman Sevenlerini Üzdü. İstanbul'dan Acı Haber Rize'ye Ulaştı

fatih-kaan-ariman-rize-ozel-idarespor-5.jpg

fatih-kaan-ariman-rize-ozel-idarespor-2.jpg

fatih-kaan-ariman-rize-ozel-idarespor-4.jpg

fatih-kaan-ariman-rize-ozel-idarespor-7.jpg

Kaynak:TURGAY AYHAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum