Rize'de Düğün Nişan Yapacak Çiftler İçin Görülmemiş Kampanya

Rize'de Düğün Nişan Yapacak Çiftler İçin Görülmemiş Kampanya
Rize'nin Gündoğdu mevkii Taşlıdere Mahallesinde hizmet veren Seçkin Düğün Salonu ve Seçkin Mobilya’dan görülmemiş kampanya. 35 bin liralık mobilya alacak düğün veya nişan yapacak çiftlere düğün salonu ücreti 2 bin 500 lira.

Seçkin Düğün Salonu İşletme Müdürü Avni Çelik, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yayımlanan genelge doğrultusunda düğün, nişan, nikah ve kına gibi organizasyonlara devam ettiklerini ve pandemi boyunca kurallara titizlikle uyan tüm konuklara içtenlikle teşekkür ettiklerini belirtti.

Süreç boyunca yapılacak organizasyonlara katılacak konuklardan da aynı hassasiyeti beklediklerini kaydeden Çelik, 12 yıldır Rizelilere kaliteli bir şekilde hizmet sunduklarını ve bu kapsamda sürekli kendini yenileyerek müşterilerine en güzelini en uygun fiyatlarda sunmaya devam ettiklerini ifade ederek, yeniliklere devam ettiklerini ve bu mihvalde düğün salonunun hemen altında hizmet sunan Seçkin Mobilya’nın işbirliğinde düzenledikleri kampanya ile 35 bin liralık mobilya alacak çiftlere düğün salonu ücretinin 2 bin 500 lira olarak uygulanacağını belirtti.

İletişim için 0555 986 62 10 – 0553 017 86 77

seckin-dugun-salonu-ve-seckin-mobilya’dan-gorulmemis-kampanya.-35-bin-liralik-mobilya-alacak-dugun-veya-nisan-yapacak-ciftlere-dugun-salonu-ucreti-2-bin-500-lira..jpg