Rize'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi Yenisi Yapılmak Üzere Yıkıldı

Rize'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi Yenisi Yapılmak Üzere Yıkıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak yeni acil servis için yıkım çalışmaları tamamlandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Bölümü ile acil servisin yanındaki kafeteryada yıkım çalışmaları tamamlandı. Yeni acil servis yapılana kadar acil servis hizmeti Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından yenilenen binada hizmet vermeye başladı. Eski acil servisin yıkım çalışmaları ise tamamlandı. Başlanacak projenin bitmesiyle üst katının yoğun bakım ünitesi olarak kullanılacağı 2 katlı modern bir acil servis olacak.

rizede-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-yenisi-yapilmak-uzere-yikildi-1-002.jpgrizede-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-yenisi-yapilmak-uzere-yikildi-2-002.jpgrizede-egitim-ve-arastirma-hastanesi-acil-servisi-yenisi-yapilmak-uzere-yikildi-3-002.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum