Rize'de Eğitimin Kurtuluş Reçetesi Kurtuluş’ta Uygulandı!

Rize'de Eğitimin Kurtuluş Reçetesi Kurtuluş’ta Uygulandı!
Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (RENK), Merkez Kurtuluş Ortaokulu'nda devam etti.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi olan (RENK) projesi  kapsamında öğrencilerin okuma alışkanlığını artırmak için yapılan kitap okuma saatinde Merkez Kurtuluş Ortaokulu'nda düzenlenen okuma saatine katılarak öğretmen ve öğrencilerle birlikte bir ders saati boyunca kitap okudu.

ersin-yazici,-kurtulus-ortaokulunda-5.jpg

Okul Müdürü Adil Uzun ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Ersin Yazıcı, Kurtuluş Ortaokulunun girişinde öğrencilerle sohbet etti. Vali Yazıcı, öğrencilere kendisinden bir isteği olup olmadığını da sordu. Okumanın son derece faydalı olduğunu aktaran Vali Yazıcı, “Okuma saatini benimle paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim. Valilik olarak eğitim her zaman birinci önceliğimiz. Eğitime verdiğimiz destekler artarak devam edecektir. Eğitim kurumlarımıza, her türlü desteği veriyoruz. Çünkü eğitim bizim için her zaman birinci önceliktir.” dedi.

ersin-yazici,-kurtulus-ortaokulunda-3.jpg

Okuma saatinin ardından ise Okul Müdürü Adil Uzun, Vali Yazıcı'ya okul hakkında bilgiler verdi. Vali Ersin Yazıcı, önümüzdeki günlerde diğer okulları da ziyaret edeceğini ve öğrencilerin kitap okuma saatine aktif olarak katılacağını söyledi.

ersin-yazici,-kurtulus-ortaokulunda-1.jpg

ersin-yazici,-kurtulus-ortaokulunda-6.jpg