Rize'de Ekmeğe Zam Geldi

Rize'de Ekmeğe Zam Geldi
Rize'de ek­me­ğe ya­pı­lan zam son­ra­sı 250 gram ekmek 8,50 TL'den sa­tıl­ma­ya baş­lan­dı.

Rize Fı­rın­cı­lar, Ka­da­yıf­çı­lar, Pas­ta­cı­lar ve Si­mit­çi­ler Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Odası’nın ek­me­ğe zam ka­ra­rı­nın al­ma­sı­nın ar­dın­dan kent­te bugünden iti­ba­ren 250 gram üre­ti­lmeye başlanan ekmek 8,50 TL'den sa­tı­şa su­nul­ma­ya baş­la­dı.

Rize Fı­rın­cı­lar, Ka­da­yıf­çı­lar, Pas­ta­cı­lar ve Si­mit­çi­ler Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Odası ta­ra­fın­dan ek­me­ğe zam ya­pıl­ma­sı için Rize Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Oda­la­rı Bir­li­ğin­den ta­lep­te bu­lu­nul­muş, 11 Tem­muz Salı günü bir­lik­te ya­pı­lan top­lan­tı­da 240 gramı 6 li­ra­dan sa­tı­lan ek­me­ğin 250 gram ve 8,50 TL’den 17 Tem­muz’dan iti­ba­ren sa­tı­şa su­nul­ma­sı ka­rar­laş­tı­rıl­mış­tı.

rizede-ekmek-zamlandi.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum