Rize'de Ekmek Fiyatı Yarın Belli Olacak!

Rize'de Ekmek Fiyatı Yarın Belli Olacak!
Rize’de ekmek fiyatı yarın Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nde yapılacak toplantı ile belirlenecek.

Rize Fırıncılar, Kadayıfçılar, Pastacılar ve Simitçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, kentte üretimi yapılan 250 gram ekmek için yarın (26 Aralık 2022 Pazartesi) Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nde toplantıya katılarak ekmek fiyat talebini bildirecek.

Rize Fırıncılar, Kadayıfçılar, Pastacılar ve Simitçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Kumbasar, toplantıda 250 gram ekmeğin 7 liradan satışa sunulmasını talep edeceklerini kaydetti.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nin toplantıda 250 gram ekmek için talep edilen 7 lira yerine artan maliyetleri de göz önünde bulundurarak 6,50 lirada karar kılması bekleniyor.

Birlikte alınacak kararın 4 Ocak 2023 Çarşamba günü Rize Belediye Meclis toplantısında görüşülerek onaylanması ve Rize’de 250 gram ekmeğin 6,50 liradan satılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
47 Yorum