Rize'de Ekmek Fiyatının Belirlenme Toplantısından 2 Karar Çıktı

Rize'de Ekmek Fiyatının Belirlenme Toplantısından 2 Karar Çıktı
Rize’de ekmek fiyatının belirlenmesi için yapılan komisyon görüşmesinde 2 karar alındı.

Rize’de 5 liradan satılan 250 gram ekmeğin 2023 yılı satış fiyatının belirlenmesi için Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nde komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy başkanlığındaki toplantıya, Rize Fırıncılar, Kadayıfçılar, Pastacılar ve Simitçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Necmettin Demirkan, Rize Belediyesi ve ilçe belediye temsilcileri, ilçe Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanları, Rize Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

Rize Fırıncılar, Kadayıfçılar, Pastacılar ve Simitçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Necmettin Demirkan, odanın talebinin 250 gram ekmeğin 7 liradan satılması olduğunu söyledi.

Rize’de ekmeğin kilo fiyatının 25 TL’yi geçmemesi gerektiği görüşünün hakim olduğu toplantıda görüşmeler neticesinde 2 farklı karar çıkarken, bu kararlar 250 gram ekmeğin 6,50 TL veya 240 gram ekmeğin 6 liradan satılması şeklinde oldu.

Komisyon kararının Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonuna gönderileceği ve nihai kararın 2023 Ocak ayının 2. haftasında toplanacak olan Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulunda alınacağı ifade edildi.

Öte yandan Rize'de 2023 yılında ekmek fiyatının 250 gram 6,50 TL olarak uygulanması bekleniyor.

rizede-5-liradan-satilan-250-gram-ekmegin-2023-yili-satis-fiyatinin-belirlenmesi-icin-rize-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-birliginde-komisyon-toplantisi-gerceklestirildi-7.jpgrizede-ekmek-fiyatinin-belirlenmesi-icin-yapilan-komisyon-gorusmesinde-2-karar-alindi.jpgrizede-5-liradan-satilan-250-gram-ekmegin-2023-yili-satis-fiyatinin-belirlenmesi-icin-rize-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-birliginde-komisyon-toplantisi-gerceklestirildi-4.jpgrizede-5-liradan-satilan-250-gram-ekmegin-2023-yili-satis-fiyatinin-belirlenmesi-icin-rize-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-birliginde-komisyon-toplantisi-gerceklestirildi-5.jpgrizede-5-liradan-satilan-250-gram-ekmegin-2023-yili-satis-fiyatinin-belirlenmesi-icin-rize-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-birliginde-komisyon-toplantisi-gerceklestirildi-3.jpgrizede-5-liradan-satilan-250-gram-ekmegin-2023-yili-satis-fiyatinin-belirlenmesi-icin-rize-esnaf-ve-sanatkarlar-odasi-birliginde-komisyon-toplantisi-gerceklestirildi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
68 Yorum