Rize'de Elektrik Kesintisi !

Rize'de Elektrik Kesintisi !
Rize Merkezde 6 mahalle, 30 köy ile 1 ilçe, 2 belde ve köylerde bakım ve onarım dolayısıyla elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı. İşte elektrik kesintisi yapılacak yerler:

Aksa Elektrik Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada; Rize'nin Merkez ilçesinde 6 mahalle ile 30 köye, Güneysu ilçesi ve köyleri ile Çaykent ve Muradiye Beldesi ve bu beldelere bağlı köylerde TEİAŞ’ın bakım ve onarımı dolayısıyla 21 Nisan Pazar günü 06.00 – 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Açıklamada ayrıca vatandaşlarımızın elektrikli cihazlarının kesintiden etkilenmemesi dolayısıyla tedbirlerini almaları istendi.

TEİAŞ  bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla 21 Nisan Pazar günü 06.00 – 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak yerler:

Rize Merkez'e bağlı Hamzabey Mahallesi ile Çorapçılar, Fatih ve Dereüstü Mahalleleri komple, Dağsu ve İslampaşa Mahallelerinde kısmen Ambarlık, Karayemiş, Melekköy, Çimenli, Güzelköy, Karasu, Küçükçayır, Yiğitler, Elmalı, Yemişlik, Köprülü, Ayane, Yenigüzelköy, Çaybaşı, Güzelyurt, Kireçhane, Yeşilyurt, Erenköy, Taşköprü, Kırklartepe, Köprülü, Kocatepe, Yolveren,  Örnekköy, Zincirliköprü, Pazarköy, Pekmezli, Taşpınar, Kurtuluş ve Akarsu Köyleri.

Çaykent Merkez ve Çaykent’e bağlı bütün köyler

Muradiye Merkez ve Muradiyeye bağlı bütün köyler

Güneysu Merkez ve Güneysu’ya bağlı bütün köyler