Rize'de Emniyet Dolu Mesaj!

Rize'de Emniyet Dolu Mesaj!
Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Kurban Bayramı münasebetiyle bayram mesajı yayımladı.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla emniyet teşkilatının 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürdüğü çalışmalarını Kurban Bayramında da aynı şekilde sürdüreceğini kaydederek, Rize Emniyet Teşkilatı adına vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Çakıcı, yayımladığı bayram mesajında şunları kaydetti: Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için, personelimiz 24 saat mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başındadır. Siz hemşerilerimizin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat Hattımız her an hizmetinizdedir.

Hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan değerli hemşerilerimiz; birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel biçimde sergilendiği günlerden olan, mübarek Kurban Bayramını şahsım ve personelim adına kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.