Rize’de Emniyet Personeline Üstün Başarı ve Başarı Belgesi Verildi

Rize’de Emniyet Personeline Üstün Başarı ve Başarı Belgesi Verildi
Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli şubelerde görev yapan 83 personel, Vali Kemal Çeber tarafından Üstün Başarı ve Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Başarı belgeleri İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından personele verildi.

Rize Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli şubelerde görev yapan 15 personeli görevlerinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı üstün başarı belgesi ile ödüllendirdi. Vali Çeber, ayrıca, 68 personeli de Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

Üstün Başarı Belgesi ile başarı belgelerinin polis memurlarına verilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ödülleri polis memurlarına verdi.

Emniyet Müdürü Gökduman belge verilmesi öncesinde yaptığı konuşmada polisin halkın huzuru ve güvenliği için yoğun bir mesai harcayarak özveriyle çalıştığını ve canı pahasına görev yaptığını belirterek, suç ve suçlularla mücadelede önemli başarılar gösteren, görevlerini fedakarlıkla yerine getirerek birçok suçun aydınlatılmasında ve suçluların yakalanmasında üstün anlayışla hareket ederek başarılı çalışmalar ortaya koyan ve bu kapsamda ödül alan emniyet personeline göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gökduman, üstün başarı belgesi ve başarı belgesi ile ödüllendirilen personeli kutlayarak başarılarının devamını diledikten sonra Vali Çeber tarafından ödüllendirilen emniyet teşkilatı mensuplarına ödüllerini verdi.

rizede-emniyet-personeline-basari-belgesi-verildi-foto-galeri.jpg