Rize'de En Acı Karne

Rize'de En Acı Karne
Rize'de polis eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ettiği tahmin edilen kadının, olaydan yaralı olarak kurtulan çocuğunun karnesi, sınıf öğretmeni tarafından tedavi gördüğü hastanede verildi.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi olan Mustafa Gökberk Olgun, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında olduğu için karnesini almaya gidemedi.

Mustafa'nın sınıf öğretmeni Nuran Yıldırıcı, hazırlanan karneyi hastaneye götürerek öğrencisine teslim etti. Mustafa'nın tüm derslerinin 5 olması nedeniyle kendisine okul tarafından onur belgesi verildiği, ayrıca okul idaresi tarafından bisiklet hediye edildiği öğrenildi.

Çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren Mustafa'nın sağlık durumunun iyi olduğu, yaklaşık 1 hafta sonra taburcu edilebileceği bildirildi. Küçük Mustafa'nın, taburcu edildikten sonra, Rize Emniyet Müdürlüğü'nün devlet korumasına alınması için başvuruda bulunduğu mahkeme sonucuna göre kalacağı yerin belirleneceği kaydedildi.

-OLAYIN GEÇMİŞİ-

Rize'de İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak'taki bir apartman dairesinde yaklaşık iki hafta önce meydana gelen olayda, eldeki bulgulara göre, Gülseren Olgun'un, polis eşi Osman Çağatay Olgun, çocukları Mustafa Gökberk ve Altuğ Berk'i, eşine ait beylik tabancayla vurduktan sonra intihar ettiği belirtilmişti.

Olayda, Mustafa Gökberk yaralı olarak kurtulmuş, ailenin diğer bireyleri hayatını kaybetmişti.