Rize'de En "Seçkin" Kampanya

Rize'de En "Seçkin" Kampanya
Rize'de Seçkin Düğün Salonu'ndan "Mutluluğunuzu ertelemeyin" adı altında kış sezonu için kampanya düzenleniyor.

Rize'de çok sayıda düğün, nişan ve organizasyona imza atmış bir kurum olan Seçkin Düğün Salonu; kış sezonunda düzenlemekte olduğu kampanya ile evlenmek isteyenlere kolaylık sağlıyor. Gündoğdu Beldesi'nde hizmet vermekte olan Seçkin Düğün Salonu Aralık, Ocak, Şubat, Mart ve Nisan Aylarında yapacağınız düğün, nişan, sünnet törenlerinize her şey dahil çok özel fiyat ve indirimlerle hizmetinizde olacak...

Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nde 3 yıl önce birçok yenilik ve güleryüzlü müşteri memnuniyetli bir anlayışla açılan ve geniş ferah ortamıyla Rize'deki gözde düğün salonlarının arasına çok kısa sürede adını yazdıran Seçkin Düğün Salonu, önümüzdeki kış sezonu için kampanya başlatacağını duyurdu. Seçkin Düğün Salonu İşletme Müdürü Avni Çelik yaptığı açıklamada, 01.12.2012 - 01.05.2013 tarihleri arasında düğün yapacak çiftler için fiyatlarda indirime gidileceğini bildirdi.

avni-celik.jpgEvlilik yolunda ilk adımı atacak çiftlerin düğün hazırlıkları çerçevesinde bir hayli harcama yaptıklarını ifade eden Çelik, Seçkin Düğün Salonu olarak evlenecek çiftlere yönelik kış sezonu içerisinde yapılacak düğün ve nişan törenlerinde %30'a varan indirime gideceklerini açıkladı. Çelik, başlattıkları indirim kampanyasıyla ilgili şunları kaydetti: "1000 kişi oturma kapasiteli geniş ve ferah ortamda  müşterilerimize hizmet verdiğimiz Seçkin Düğün Salonu'nda 01.12.2012 ile 01.05.2013 tarihleri arasında nişan yada düğün töreni yapacak tüm çiftlere %30'a varan indirim yapacağız. Yapacağımız bu indirimle evliliğe giden yolda çiftlerin ekonomik anlamda bütçelerine fayda sağlayacağımıza inanıyorum. Kampanyamızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın Gündoğdu Beldesi'ndeki Salonumuzla irtibata geçmeleri ve rezervasyonlarını yaptırmaları gerekmektedir." dedi.