Rize'de Engelleri Sporla Aştılar

Rize'de Engelleri Sporla Aştılar
Rize’de engelli sporcuların katıldığı özel sporcular atletizm ve uzun atlama etkinlikleri yapıldı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Özel Eğitim Uygulama Merkezleri, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim sınıfları Öğrencileri arasında düzenlenen Özel Sporcular atletizm ve uzun atlama etkinliklerine 122 sporcu katıldı.

Özel Sporcular Atletizm Yıldız ve Gençler kategorisi kız, erkek öğrencilerden oluşan Özel Sporcular atletizm etkinlikleri, İslampaşaspor kompleksinde 50, 100 ve 200 metrelik koşu parkurunda yapıldı.

engelleri-sporla-astilar-(1).jpg

Eğlenceli ve heyecanlı dakikaların yaşandığı etkinliklerde uzun atlama, atletizm gibi kategorilerde yarışan ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Etkinlik boyunca müzik eşliğinde eğlenen sporcular çuval yarışı, halat çekme gibi değişik aktivitelerde bulundu.

Özel Sporcuları, yarışmalarda aileleri ve eğitmenleri yalnız bırakmazken oldukça kalabalık geçen etkinliklerde dereceye giren sporcuların madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Özel Sporcular Federasyon İl Temsilcisi Adem Türüt ve okul idarecileri tarafından taktim edilirken, sporcuların sevinçleri yüzlerine yansıdı.

engelleri-sporla-astilar-(3).jpg

Programı, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Sadık Cengiz,  Şube Müdürleri Cafer Küçükmustafa, Kenan Yücel, Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Bayraktar, Özel Sporcular Federasyon İl Temsilcisi Adem Türüt de takip etti.

engelleri-sporla-astilar-(4).jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, burada yaptığı açıklamada bu tür organizasyonların önemine vurgu yaparak yarışan sporculara her yönde yardımcı olacaklarını, her zaman onlarla birlikte olduklarını, bu etkinlikte herkesin birinci olduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

mustafa-celik.20140522160104.jpg

engelleri-sporla-astilar-(5).jpg

engelleri-sporla-astilar-(6).jpg

engelleri-sporla-astilar-(7).jpg

engelleri-sporla-astilar-(8).jpg

engelleri-sporla-astilar-(9).jpg

engelleri-sporla-astilar-(10).jpg