Rize'de Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Düzenlendi

Rize'de Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Düzenlendi
AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı ve AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, esnaf ve sanatkârlar oda başkanlarıyla bir araya gelerek odaların sorunları ve Rize’deki yatırımlarla ilgili istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Merkez İlçe Başkanı Saadettin Türüt, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan ve ilçelerdeki oda başkanları katıldı.

rizede-esnaf-ve-sanatkarlar-oda-baskanlariyla-istisare-toplantisi-(4).jpg

Toplantıda Milletvekili Hikmet Ayar, TBMM’deki çalışmalar ve Rize’deki yatırımlarla ilgili gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap da belediye olarak yaptıkları yatırımlar ve hizmetlerle ilgi genel bir bilgi verdi.

Oda başkanları sırayla söz alarak yerel ve genel olarak karşılaştıkları sorunlarla ilgi bilgiler vererek taleplerini ifade ettiler. Rize’deki yatırımlarla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler. Oda başkanlarının konuşmaların ardında ortaya konulan sorunlar üzerinde istişarede bulunularak çözüm önerileri konuşuldu.

rizede-esnaf-ve-sanatkarlar-oda-baskanlariyla-istisare-toplantisi-(1).jpgrizede-esnaf-ve-sanatkarlar-oda-baskanlariyla-istisare-toplantisi-(2).jpgrizede-esnaf-ve-sanatkarlar-oda-baskanlariyla-istisare-toplantisi-(5).jpg