Rize’de Et Fiyatları Yılbaşından Sonra Zamlanıyor

Rize’de Et Fiyatları Yılbaşından Sonra Zamlanıyor
Rize’de yeni yılla birlikte et fiyatlarına da zam yapılacağı öğrenildi.

Artan maliyetler birçok sektörde zamlarla beraber halka yansırken Rize’de yeni yılla birlikte et ve ekmek fiyatları da zamlanacak. 1 Aralık’tan itibaren komisyon kararı ile ekmek fiyatına yapılmak istenen 1,50 TL’lik zamma vatandaşların “1 yılda ekmeğe 3 kez zam yapılır mı?” tepkilerinin ardından yılbaşından sonraya bırakılan ekmek zammından sonra et fiyatlarının da yeni yılla birlikte yeni fiyatlarıyla satışa sunulacağı bilgisine ulaşıldı.

Kentte 280 TL’ye satılan kemikli etin kilo fiyatının 330 TL’ye çıkarılacağı, kemiksiz etin kilo fiyatının 350 TL’den 400 TL’ye, kemiksiz yağsız etin kilo fiyatının ise 370 TL’den 430 TL’ye çıkarılacağı bilgisine ulaşılırken Rize Kasaplar Esnaf Odası’nın artan maliyetleri karşılamak amacıyla yılbaşından itibaren geçerli olmak üzere kentte et ve et ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirlediği öğrenildi.

Kemikli Et : 330 TL.

Kemiksiz Et: 400 TL

Kemiksiz Yağsız Et: 430 TL

Kuşbaşı : 430 TL

Satır Kıyma : 430 TL

Sote : 430 TL

Antrikot: 470 TL

Bonfile : 550 TL

Kuzu Eti : 350 TL

Kuzu Pirzola : 400 TL

Köfte : 350 TL

Ciğer : 320 TL

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26 Yorum