Rize’de Etkinliğe Davet

Rize’de Etkinliğe Davet
Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın öncülüğünde Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü organizesinde “Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü” ve Karayolu Trafik Haftası etkinliği düzenlenecek.

Rize'de pazartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Saat: 10.00’da düzenlenecek “Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü” ve Karayolu Trafik Haftası etkinliğine vatandaşlarımız davet edildi.

Trafik güvenliğinin sağlanması, devam ettirilmesi, trafik bilincinin artırılması ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de her yıl mayıs ayının ilk Cumartesi günü “Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü” ve bu günü takip eden hafta ise Karayolu Trafik Haftası olarak kabul edilmektedir. Bu çerçevede Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın öncülüğünde Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü organizesinde ilgili kurumların katılımıyla 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Saat: 10.00’da program düzenlenecek. Programa vatandaşlarımız da davetlidir.