Rize'de Evde Kumar Oynayan 9 Kişiye 37 Bin 350 Lira Ceza

Rize'de Evde Kumar Oynayan 9 Kişiye 37 Bin 350 Lira Ceza
Rize’de bir evde yapılan adli aramada kumar oynayan 9 kişiye 37 bin 350 lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fındıklı ilçesinde bir evde yapılan adli aramada 9 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Bir kişinin üzerinde ruhsatsız silah bulunurken, evde bulunan 9 kişiye kumar oynamak ve sosyal mesafeyi ihlalden toplam 37 bin 350 lira idari para cezası uygulandığı ve şahıslar hakkında adli işlemler için sürecin başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Fındıklı İlçesi Gürsu Köyünde, Ş.Y.’nın evinde yapılan adli aramada evde bulunan toplam 9 kişinin iskambil kağıtları ile kumar oynadıkları tespit edildiği ifade edilerek, Jandarma personelini gören şahısların kumar kağıtlarını imha etmeye çalıştıkları kaydedildi.

Gerekli önlemlerin alınmasının ardından evde yapılan aramada bir kişinin üzerinde ruhsatsız silah bulunduğu ve evde bulunan 9 şahsa kumar oynamak ve sosyal mesafeyi ihlalden toplam 37 bin 350 TL idari yaptırım cezası uygulandığı kaydedilen açıklamada adli işlemler için süreç başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Rize genelinde Pandemi sürecine yönelik denetimlerin sürekli olarak devam etmekte olduğu ve bunun yanı sıra kolluk kuvvetleri tarafından huzur ve güven ortamının temin edilmesi adına asayiş uygulama ve denetimlerinin devam ettiği kaydedildi.

rizede-kumar-oynayanlara-ceza-(2).jpgrizede-kumar-oynayanlara-ceza-(3).jpg