Rize'de Facia Ucuz Atlatıldı. Yine Dağdibi Yine Kaza

Rize'de Facia Ucuz Atlatıldı. Yine Dağdibi Yine Kaza
Rize’de birçok ölümlü ve yaralanmalı kazanın meydana geldiği Dağdibi Yolunda yeni bir kaza daha meydana geldi. Demir bariyerleri kırıp karşı şeride geçerek devrildikten sonra yaya yoluna metrelerce kala durabilen kamyon korku yarattı.

Rize Merkeze bağlı Dağdibi ve Güney Çevre Yolu olarak bilinen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında Karayollarına ait sıcak asfalt yüklü kamyonun neden olduğu kaza ucuz atlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Dursun Ali Kazdal, yönetimindeki 61 AY 976 plakalı sıcak asfalt yüklü kamyon ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında seyrederken bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Demir bariyerleri kıran kamyon karşı şeride geçerek devrildi. Devrilen kamyondaki sıcak asfalt yola döküldü.

Sürücü Kazdal, kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir müddet trafiğe kapatılan yol ekiplerin yola dökülen sıcak asfaltı temizlemesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaza sırasında karşı şeritten herhangi bir araç gelmemesi ve devrilen kamyonun yaya geçidine 5 metre mesafede durması olası faciaların ucuz atlatılmasını sağladı.

rize-dagdibinde-sicak-asfalt-yuklu-kamyon-kazasi-(2).jpgrize-dagdibinde-sicak-asfalt-yuklu-kamyon-kazasi-(4).jpgrize-dagdibinde-sicak-asfalt-yuklu-kamyon-kazasi-(5).jpgrize-dagdibinde-sicak-asfalt-yuklu-kamyon-kazasi-(6).jpgrize-dagdibinde-sicak-asfalt-yuklu-kamyon-kazasi-(1).jpgrize-dagdibinde-sicak-asfalt-yuklu-kamyon-kazasi-(3).jpg