Rize'de Fındıklı SYDV ve Derepazarı Belediyesi 3 Personel Alacak

Rize'de Fındıklı SYDV ve Derepazarı Belediyesi 3 Personel Alacak
Rize’de Derepazarı Belediyesi büro elemanı ve su arıza işçisi olmak üzere 2 erkek sürekli işçi, Fındıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı ise 1 geçici işçi alımı gerçekleştirecek.

Rize’de Derepazarı Belediyesi 2 erkek sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Alınacak sürekli işçiler büro elemanı ve su arıza işçisi olarak istihdam edilecek.

Büro elemanı için şartlar: En az lisans mezunu olmak, Derepazarı’nda ikamet ediyor olmak, işin yapılmasına engel hastalığı olmamak.

Su arıza işçisi için şartlar: Ez an Mesleki ve Teknik Lise Mezunu olmak, Derepazarı’nda ikamet ediyor olmak, işin yapılmasına engel hastalığı olmamak.

Derepazarı Belediyesi sürekli işçi alımında başvuru için gerekli belgeler: Sabıka kaydı, ikametgah belgesi, kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi, sağlık raporu

Adaylar, 26 Eylül Pazartesi günü mesai bitene kadar istenen belgelerle müracaatlarını Derepazarı Belediyesi Personel Müdürlüğüne yapabilir.

Görüşmeler - mülakat, 27 Eylül Salı günü büro elemanı için saat: 10.45’te, su arıza işçisi için ise 13.15’te Derepazarı Belediyesi toplantı salonunda yapılacaktır.

FINDIKLI SYDV GEÇİÇİ İŞÇİ ALIMI

Fındıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ise 07.10.2022 ile 31.12.2022 tarihleri arasında istihdam etmek üzere 1 geçici işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular 30 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitene kadar Fındıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na istenin evraklarla birlikte başvurularını yapabilir.

Adayların Fındıklı ilçesinde ikamet ediyor olması ve 18-35 yaş aralığında bulunması gerekiyor.

Ayrıca, adayların, üniversitelerin 4 yıllık yüksek öğretim kurumundan Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR), Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmaları,

ÖSYM tarafından 2020 ve sonrası yıllarda yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak (İlan sonucunda alınacak personel sayısının 5 katı kadar kişi, geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır.),
İyi derecede bilgisayar ve Ofis programlarını kullanıyor olmak, belge-sertifika sahibi olmak tercih sebebidir,

En az B sınıfı ehliyete sahip olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olacak özrü bulunmamak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak yada askerlikle ilişkisi bulunmaması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler: Başvuru dilekçesi ve özgeçmiş, diploma veya mezuniyet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS P3 sınav sonuç belgesinin aslı yada ÖSYM resmi internet sitesinden alınmış tasdikli sınav sonuç belgesi, adli sicil belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf, askerlik durum belgesi, sağlık raporu (Sadece mülakat sınavında başarılı olan adaylardan sınav sonrası istenecek), varsa iş deneyim belgesi (Varsa adaya ait sertifikalar), ehliyet süreti, aile kayıt örneği.

Görüşme - mülakat 4 Ekim 2022 Cuma günü saat: 09.30’da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum