Rize’de Fırtına Çatıları Uçurdu

Rize’de Fırtına Çatıları Uçurdu
Rize’de şiddetli fırtına nedeniyle apartmanın çatısı uçtu. Pazar ilçesinde ise çay fabrikasının depo çatısından kopan metal saçlar yol kenarındaki elektrik tellerine yapıştı.

Rize’de şiddetli fırtına nedeniyle Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesinde bir apartmanın çatısı uçtu Pazar ilçesinde ise fırtına nedeniyle çatılar uçarken çay fabrikasına ait deponun metal çatı kaplaması yerinden çıkarak elektrik tellerinin üzerine düştü.

Alınan bilgiye göre, kentte etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Yeniköy Mahallesinde yer alan 7 katlı Sulun Apartmanının çatısı şiddetli rüzgara dayanamadı ve yerinden koparak yere düştü. Olayda ölen yada yaralanan olmazken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Pazar ilçesinde ise bir çay fabrikasına ait deponun metal çatı kaplamasından kopan saclar elektrik tellerinde kısa devreye neden olurken kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen olay cep telefonu kamerasına yansırken vatandaşlar araçlarını o bölgeden uzaklaştırarak çatı malzemelerinin neden olacağı hasardan korunmaya çalıştı.

rizede-firtina-catilari-ucurdu-(1).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(2).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(5).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(7).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(9).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(6).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(3).jpgrizede-firtina-catilari-ucurdu-(4).jpg