Rize'de Gece Vakti Kar Eğlencesi

Rize'de Gece Vakti Kar Eğlencesi
Rize’de karın tadını çıkaranlar da var…

Rize’de etkili olan kar yağışı bir takım olumsuzlukları beraberinde getirse de yağış dolayısıyla sevinenler de oldu.

Rize’de etkili olan kar yağışı beraberinde bir takım olumsuzlukları beraberinde getirse de okulların 2 gün tatil edilmesi öğrencileri sevindirmişti. Karla beraber sevinenler yalnızca öğrenciler değildi. Öğrencilerin yanı sıra yetişkinler de karın zevkini çıkarma yoluna gitti.

rizede-kar-yagisi-basladi.jpg

Kimi gün içinde kar topu oynayarak karın tadını çıkarırken kimi de muşamba ile kaymayı tercih etmiş, pek çok kişi de özçekim yaparak bu fotoğrafları sosyal medya aracılığıyla paylaşımda bulunmuştu.

Tabiki tüm bu güzellikler gündüz vakti ile sınırlı kalmadı Rize’de. Yağan karın tadını doyasıya çıkarmak isteyenler anlaşılan gündüz yeterince kar eğlencesine doyamamış olacak ki akşam geç saatlerde bile eğlencelerine devam etti.

rizede-kar-yagisi-basladi-4.jpg

Kar eğlencesinde ayrıca Erasmus programı dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde eğitim gören yabancı öğrenciler yer aldı. Onlar da tıpki diğer öğrenci ve  vatandaşlar gibi Rize’ye beyaz önlüğü giydiren kar eğlencesinden geri kalmayıp arkadaşlarıyla hem kartopu oynadı, hem de kardan adam yaparak neşeli dakikalar geçirmenin zevkini yaşadı.

rizede-kar-yagisi-basladi-21.jpg

Onca olumsuzluğa rağmen karın zevkli ve heyecanlı yanlarından geri kalmak istemeyen vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencelerine muşamba ile kayarak renkli görüntüler oluşturdu.

Rize şehir merkezinde gecenin ilerleyen saatine aldırış etmeden muşamba ile kayan bir grup vatandaş ise, karın her zaman yağmadığını, kendilerinde bu fırsattan faydalanarak eğlenmek istediklerini kaydetti.

rizede-kar-yagisi-basladi-2.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-1.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-3.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-5.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-6.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-7.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-8.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-10.jpg

rizede-kar-yagisi-basladi-9.jpg