Rize'de Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı 7'lendi

Rize'de Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı 7'lendi
Geçmiş yıllarda MÜSİAD Rize Şubesinde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunanlarla halen görevde olanları biraraya getiren, ‘Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı’ toplantısının 7’ncisi yapıldı.

Toplantıya; MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, önceki dönemlerde görev almış şube başkanları ve geçmişten bugüne kadar yönetim kurullarında görev alan üyeler katıldı.

MÜSİAD tarafından yapılan ve yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü istişare toplantısında, katılan üyelerin konuyla ilgili görüş ve önerileri alındı. Yaklaşık 3 saat süren programda genel olarak, MÜSİAD’ın Rize’de geldiği nokta ve yapmış olduğu faaliyetler konusunda memnuniyet ifadelerinde bulundular.

rize-musiaddan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-1.jpg

Dabak, Birlikteliğimiz Herşeyden Önemlidir

Toplantı sonunda kanuşma yapan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak “Büyük bir aile olan MÜSİAD’ın üyeleri ile olan birlikteliğinin hem ilimizin ve bölge ekonomisine katkı sağlamakta, hem de gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel projeleriyle şehrin sosyokültürel yaşamına kalite kazandırmaktadır. Bu anlamda birlikteliğimiz herşeyden önemlidir. Bu birlikteliği ilimize kazandıran, bugünlere gelmesinde emeği olan, başta kurucu başkanımız olmak üzere, önceki dönem başkan ve yöneticilerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

rize-musiaddan-gecmise-vefa,-gelecege-saygi-2.jpg