Rize'de Genç Kızı Darbeden Şahıs yeniden Gözaltına Alındı

Rize'de Genç Kızı Darbeden Şahıs yeniden Gözaltına Alındı
Rize’de evinin kapısında beklediği genç kızı darbeden ve yapılan şikayet üzerine tutuklama talebiyle çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılan şahıs, yeniden gözaltına alındı. Şahıs, tutuklanma talebiyle yeniden mahkemeye çıkarılacak

Rize’de evinin kapısında beklediği genç kız R.T.’yi darp edip bayıldıktan sonra da tekmelemeye devam eden B.G.,yapılan şikayet üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığın tutuklama talebiyle çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Savcılığın yaptığı itiraz üzerine B.G. gece saatlerinde emniyet ekiplerince yeniden gözaltına alındı ve tutuklanma talebiyle bugün Nöbetçi Mahkemeye çıkarılacak.

OLAY

Olay, 25 Temmuz Perşembe günü Rize Merkez Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Dalyan mevkiinde meydana geldi. Evine gitmek üzere apartmana giren R.T. isimli genç kız, kendisini apartmanın içerisinde bekleyen B.G. isimli genç tarafından saldırıya uğradı. Saldırı nedeniyle kaçmaya çalışan ve kendisini bir anda apartmandan dışarıya atan R.T., genç tarafından kolundan yakalanıp yüzüne yumruk yemesi nedeniyle biir anda bayılarak yere yığıldı. Hızını alamayan saldırgan B.G. ise yerde baygın haldeki kıza tekme atmaya başladı. Genç kızı çevreden koşarak gelen bir vatandaş kurtardı. Vatandaşın ittiği B.G. olay yerinden uzaklaştı. Şikayet üzerine B.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarılmıştı ancak B.G. hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.