Rize'de Genç Muhafız Adayları Piknikte Bir Araya Geldi

Rize'de Genç Muhafız Adayları Piknikte Bir Araya Geldi
Okul-Kur'ân Kursu işbirliğine dayalı Hafızlık Projesini uygulayan Rize İmam Hatip Ortaokulu bünyesindeki "Örgün Eğitimle Birlikte Hâfızlık Programı" öğrencileri Rize'de piknikte bir araya geldi.

Rize'de eğitimlerini sürdüren 35 Hâfız adayı öğrenci için Isırlık Tabiat Parkında düzenlenen moral ve motivasyon pikniğine, Rize Müftüsü Naci Çakmakçı, İl Müftü Yardımcıları Abdullah Köseoğlu ve Abdulkerim Karabıyık, Şube Müdürü Hayrullah Küçük, Rize İrşad Vakfı Müdürü Kadir Kara, Rize Hafızlar Derneği Başkanı Mustekim Kaba, Rize İHH Vakfı Başkanı Fatih Emiroğlu, Din Hizmetleri Şefi Ahmet Hacıoğlu, Riho Kur'ân Kursu Öğreticileri Yavuz Selim Özhabiboğlu ve Mehmet Mercan ile öğrenciler katıldılar.

Hâfızlar, sosyal etkinlik çerçevesinde futbol, voleybol gibi çeşitli oyunlar oynayarak stres atıp enerji depoladılar.

Pikniğin sonunda hafızlara ve öğreticilere yönelik bir konuşma yapan Rize Müftüsü Naci Çakmakçı, “Her işin ve her çalışmanın bir ücreti ve bir mükâfatı vardır. Bu gün burada Kur’an bülbülü hafız çocuklarımız için İlçe Müftülüğümüz ve kıymetli hocalarımızın tertip ettiği bir piknikte beraberiz. Hafızlarımız bizim göz bebeğimizdir. Hafızlık sadece Kur’an-ı ezberlemek değil onu sinelere nakşedip yaşamaktır aynı zamanda. Kısacası sizler yürüyen, konuşan birer Kur’an’sınız bu büyük nimetin kadrini biliniz” dedi.

Genç hafızlar dua ile sona eren piknikten oldukça memnun ayrıldıklarını belirterek, bu tür etkinliklerin yıl içerisinde tekrar düzenlenmesini istedi.

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-3.jpg

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-6.jpg

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-7.jpg

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-4.jpg

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-1.jpg

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-2.jpg

rizede-genc-muhafiz-adaylari-isirlik-tabiat-parkinda-bulustu-3.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum