Rize’de “Gençlik Ruh Sağlığı Programı” Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Rize’de “Gençlik Ruh Sağlığı Programı” Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
Rize’de üniversite öğrencilerinin ruhsal iyilik halini güçlendirmeye yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki üniversite öğrencilerinin ruhsal iyilik halini güçlendirmeye yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda, KYK’ya bağlı öğrenci yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin iyilik halini güçlendirmek amacı ile ortak bir çalışma planı oluşturmak adına toplantı gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Daire Başkanlığında görevli psikolog Özlem Güler Adın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Cemalettin Parıltı’nın zoom bağlantısı ile katıldığı toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürkan Yıldız, Rize Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Halit Baykal, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Celal Uzun ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Yasin Çakmakçı katıldı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Halit Baykal başkanlığında devam eden toplantıda KYK yurtlarında kalan gençlerin ruh sağlığı, psikososyal sorun alanları, intihar risklerinin değerlendirilmesi ve alınabilecek önlemler, öğrencilerin iyilik halini güçlendirmeye yönelik yapılabilecek çalışmalara dair planlamalar gerçekleştirildi.

rizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-3.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-1.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-2.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-4.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-7.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-8.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-6.jpgrizede-genclik-ruh-sagligi-programi-degerlendirme-toplantisi-10.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum