Rize'de Gençlik Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı

Rize'de Gençlik Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Rize Gençlik Merkezi temsilcileri, sokak hayvanları ve kuşlar için doğaya ve Gençlik Merkezi’nin önüne yem bıraktı.

İyilik yapmanın alışkanlık haline dönüşmesi, iyiliklerin paylaşılması yoluyla toplum bilincinin artırılması ve kişilerin değil, yapılacak iyiliklerin ön plana çıkması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 İl de uygulanan Gençlerin İyilik Ağacı Projesi ile Rize Gençlik Merkezi Liderleri, üyeleri, gönüllü gençleri gençlik merkezi önüne ve doğaya sokak hayvanları için ekmek; kuşlar içinde yem bıraktı.

rizede-sokak-hayvanlari-icin-dogaya-yem-biraktilar-(1).jpg

Program hakkında açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı yaptığı açıklamada, ”Bu proje ile iyilik yapılmasına teşvik etmeyi amaçlıyoruz,  projemize katılım için tek şartımız iyilik yapılmasıdır. Etkili olan kar yağışı sonucu gençlerimizle sokak hayvanları ve kuşlar için bugün biz bu iyiliği yaptık amacımız sizlerin yarın başka iyilikler yapmasıdır” dedi.

rizede-sokak-hayvanlari-icin-dogaya-yem-biraktilar-(2).jpg

Projeye katılım için tek şart; bir iyilik yapılması ve yapılan iyiliklerin görsellerinin http://www.gencleriniyilikagaci.gsb.gov.tr/ adresine yüklenmesi. Böylece tüm gençlerin iyilik yapmaya teşviki amaçlanmaktadır.

rizede-sokak-hayvanlari-icin-dogaya-yem-biraktilar-(4).jpgrizede-sokak-hayvanlari-icin-dogaya-yem-biraktilar-(3).jpgrizede-sokak-hayvanlari-icin-dogaya-yem-biraktilar-(5).jpgrizede-sokak-hayvanlari-icin-dogaya-yem-biraktilar-(6).jpg