Rize’de Genel Bayramlaşma bayramın 2. günü yapılacak

Rize’de Genel Bayramlaşma bayramın 2. günü yapılacak
Rize’de Kurban Bayramı genel bayramlaşma programı bayramın 2. günü yapılacak.

Rize Valiliği, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla kamu görevlilerinin bir araya geleceği genel bayramlaşma programının 29 Haziran Perşembe günü saat: 13.00’te yapılacağını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, genel bayramlaşma programının havanın açık olması durumunda 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında, yağışlı olması durumunda ise Çay Çarşısı yanındaki Sahil Otoparkında Rize Belediyesi tarafından kurulacak çadır alanında yapılacağı açıklandı.

Açıklamada, protokol görevlilerince gerçekleştirilecek olan kurum bayramlaşma programının ise saat: 14.30 İtfaiye Müdürlüğü ziyareti, 15.00 Emniyet Teşkilatı ile Polis Sosyal Tesislerinde bayramlaşma, 15.30 İl Jandarma Komutanlığı ziyareti ve 16:00 Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ziyareti şeklinde olduğu ifade edildi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum