Rize’de Gönül Sofrası Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Rize’de Gönül Sofrası Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Rize Belediyesince geleneksel hale getirilen iftar sofrasında her akşam yaklaşık 2 bin kişi bir araya gelmeye devam ediyor.

Rize Belediyesi hayırsever iş adamlarının da desteğiyle gencinden yaşlısına, öğrencisinden çalışanına kadar Sahil Dolgu Alanında bulunan Kültür Park’ta vatandaşları iftar sofrasında bir araya getiriyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, eşi Menduha Kasap ve belediye personeliyle birlikte orucunu ‘Gönül Sofrası’nda açtı.

Belediye Başkanı Kasap, Ramazan ayı boyunca iftar sofrasının dışında başta Nasrettin Hoca etkinliği olmak üzere Karagöz-Hacivat olmak üzere 11 ayrı etkinlikte vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

rize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(3).jpgrize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(4).jpgrize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(5).jpgrize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(1).jpg

rize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(11).jpgrize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(13).jpgrize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(8).jpgrize’de-gonul-sofrasi-misafirlerini-agirlamaya-devam-ediyor-(7).jpg