Rize'de Görev Yapan Başarılı Polislere Belge Verildi

Rize'de Görev Yapan Başarılı Polislere Belge Verildi
Rize İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 43 personele Başarı Belgesi, 6 personele ise Üstün Başarı Belgesi verildi.

Rize Valisi Kemal Çeber, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlerinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Üstün Başarı Belgesi ve Başarı Belgesi almaya hak kazanan 49 personel için düzenlenen programa katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda; İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman bir bilgilendirme istatistiksel verileri içeren bir sunum yaptı.

Yapılan bilgilendirmelerin ardından konuşma yapan Vali Çeber, göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalardan ötürü Başarı Belgesi almaya hak kazanan personeli tebrik ederek; “Türk Polis Teşkilatı, yasaları korumak ve ülke bütünlüğüne zarar verecek her türlü faaliyetin önüne geçme konusunda ciddi bir görev üstlenerek ve almış olduğu bu sorumluluk bilinci ile görevini eksiksiz ve şeffaf bir şekilde yerine getirmekte ve her dönem kendini geliştirerek, yenilenen teknoloji ile birlikte kendini kuvvetlendirmeye devam etmektedir. Sizler çok özel bir görev ifa etmektesiniz. Sizlerin yapacağı her güzel örnek davranış vatandaşlarımızın gözünde devletin güzelleşmiş hali olarak aksetmekte. “ ifadelerini kullandı.

Vali Çeber konuşmasının devamında üniformanın önemine değinerek; "Giymiş olduğunuz üniforma Devleti temsil etmekte. Bu üniformanın Şehit Altuğ Verdi, Şehit Fethi Sekin, Gazimiz Turgut Arslan, binlerce şehit ve gazimizin giydiği aynı üniforma olduğu bilinci ile hareket eden siz değerli Emniyet personelini görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor.” dedi.

Pandemi sürecinde Emniyet personelinin çok önemli görevler üstlendiğini dile getiren Vali Çeber; “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Türk Polis Teşkilatı, halkımızla el ele başarılı bir süreç yürüterek ihtiyaç sahibi kişilere yardımların ulaşması, önleyici tedbirlerin uygulanması ve asayişin sağlanması gibi etkin ve başarılı görevlerde bulunarak halkımızın güvenini ve takdirini toplamışlardır. “ diye konuştu.

Vali Çeber konuşmasının son bölümünde ise Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programda Vali Çeber, tarafından 43 personel Başarı Belgesi, 6 personel Üstün Başarı Belgesi verildi.

rizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(5).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(4).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(7).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(8).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(6).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(9).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(10).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(13).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(12).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(11).jpgrizede-gorev-yapan-basarili-polislere-belge-verildi-(1).jpg