Rize'de Görevde Yükselme ile Yeni Müdürler Belli Oldu!

Rize'de Görevde Yükselme ile Yeni Müdürler Belli Oldu!
Rize’de 2021-2022 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Giriş Sınavını kazananların belli olduğu ve Rize Açık Kapı Şube Müdürlüğüne Serdar Topçu’nun atanacağı öğrenildi.

Rize’de İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Giriş Sınavını kazananlar belli oldu. Şube Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Nüfus Müdürü, teknisyen ve şef kadroları için yapılan sınav sonucunda sınavı kazanan adayların önümüzdeki günlerde atamalarının yapılması bekleniyor.

Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü Şefi Serdar Topçu, Şube Müdürü sınavında başarılı olarak Şube Müdürü unvanı almaya hak kazandı. Serdar Topçu’nun Rize Açık Kapı Şube Müdürü olarak göreve atanması beklenirken bu görevi daha önce Valilik Özel Kalem Müdürü Funda Kondakçı vekaleten yürütüyordu.

Yazı İşleri Müdürü sınavını ise Yasin Samancı ve Pelin Sofu kazanırken, bu isimlerin önümüzdeki haftadan sonra Çayeli ve Çamlıhemşin Yazı İşleri Müdürlüğüne atanmaları bekleniyor.

Nüfus Müdürü sınavında Kerime Kabil, Aysel Çomoğlu ve Mahmut Öksüz’ün başarılı olarak Nüfus Müdürü unvanı almaya hak kazandıkları ve önümüzdeki haftadan sonra Derepazarı, Kalkandere ve İkizdere İlçe Nüfus Müdürlüklerine atamalarının yapılması bekleniyor.