Rize'de Güney Çevre Yolunun Aydınlatması Tamamlandı

Rize'de Güney Çevre Yolunun Aydınlatması Tamamlandı
Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, Rize’nin Güney Çevre Yolu ile Dalyan mevkii ve Pehlivantaşı mahallesi bağlantısına kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik yolun tamamında aydınlatma çalışmalarının sona erdiğini bildirdi.

Hizmet bölgesindeki tüketicilere kesintisiz ve güvenli elektrik hizmeti parolasıyla çalışmalarını sürdüren ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. yatırımları ile faaliyet gösterdiği bölgeleri modernleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Rize’nin Güney Çevre Yolu, Dalyan Mevkii ile Pehlivantaşı Mahallesi yenileme ve aydınlatma yatırımlarıyla birçok nokta yeni bir çehreye büründü.

ÇORUH EDAŞ’tan yapılan açıklamada, Rize’nin Güney Çevre Yolu, Dalyan mevkii ile Pehlivantaşı Mahallesi bağlantısına kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik yolun tamamında aydınlatma çalışmalarının tamamlanarak hizmete sunulduğu belirtilerek, yatırım çalışmaları esnasında desteğini ve sabrını esirgemeyen yerel yönetimlere ve tüketicilere teşekkür edildi.

Açıklamada, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunabilmek adına yatırım faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü Yetkilileri, çalışmaların iş sağlığı ve güvenliği kuralları çerçevesinde tamamlandığına da dikkat çekti.

thumbnail_coruh-edas-aydinlatma-calismalarina-devam-ediyor-(2).jpgthumbnail_coruh-edas-aydinlatma-calismalarina-devam-ediyor.jpg