Rize’de Gürcü Hırsız Fena Çuvalladı VİDEO İZLE

Rize’de Gürcü Hırsız Fena Çuvalladı VİDEO İZLE
Rize’de bir bilgisayar satıcısının işyerinin duvarını levye ile kırarak piyasa değeri yaklaşık 20 Bin TL olan 12 adet laptop bilgisayar ile bir miktar para çalan Gürcü hırsız güvenlik kamerasına takıldı.

Rize Merkez Atatürk Caddesindeki bir işyerinde geçtiğimiz Cumartesi akşamı meydana gelen hırsızlık olayında 35 yaşındaki Gürcü hırsız R.T. işyerinin güvenlik kameralarına yakalandı. Gürcü soyguncu ilk olarak güvenlik kameralarına yakalanmamak için girdiği iş yerinin sigortalarını kapattı. Işıklar sönünce güvenlik kameralarının da devre dışı kaldığını düşündü ancak hiçbir şey düşündüğü gibi değildi ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası yakayı ele verdi.

hasan-fehmi-ozen.20141127120059.jpg

Saniye saniye görüntülen hırsızlık olayında Gürcü hırsız R.T., levye ile işyerinin duvarını kırarak girdiği işyerinden piyasa değeri yaklaşık 20 Bin TL. olan 12 adet laptop bilgisayar ile 1.000 TL.’ye yakın para çaldı.

rize’de-gurcu-hirsiz-fena-cuvalladi-1.jpg

rize’de-gurcu-hirsiz-fena-cuvalladi-1.20141127120046.jpg

Gürcü hırsız içeriye girdiği duvardan çıkarken çaldığı paranın 340 TL.’sini yere düşürdü. Gürcü hırsız, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kısa sürede Çayeli’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Gürcü uyruklu soyguncu ile birlikte Rize’de hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 3 arkadaşı daha gözaltına alındı.

rize’de-gurcu-hirsiz-fena-cuvalladi-2.jpg

rize’de-gurcu-hirsiz-fena-cuvalladi-2.20141127120112.jpg

İşyeri sahibi  Hasan Fehmi Özen ise olayla ilgili yaptığı açıklamada, Cumartesi akşamı 20.00’de işyerini kapatıp eve gittiğini, Pazar günü öğle saatlerinde bir toplantıda bulunurken işyerinin soyulduğuna dair telefon geldiğini ve işyerine gelmesi gerektiğinin ifade edildiğini belirterek şunları kaydetti: Cumartesi gecesi 22.00 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayında olaydan 2-3 gün önce müşteri olarak işyerimize gelen 3 kişi 2. El bilgisayar sordu. Gelenlerden biri Türkçe konuşurken diğer ikisi Gürcüce konuşuyordu. Daha sonra herhangi bir alışveriş yapmadan işyerimizden ayrıldılar. Olayın meydana geldiği gece ise levye ile işyerimizin yan tarafından duvarı kırarak içeri girdi ve ilk önce açık olan ışığı kapattı. Tahminimize göre işyerimizin doğalgaz borusunu takip ederek duvar kırma olayını gerçekleştirdi. Güvenlik kameralarının saniye saniye görüntülediği hırsızlık olayında Gürcü hırsız, piyasa değeri yaklaşık 20 Bin TL. olan 12 adet laptopu sırt çantasına doldurdu ve 1.000 TL dolayında para çaldı. Çaldığı paralardan 340 TL.’sini ise kırarak girdiği duvardan çıkarken yere düşürdü. MOBESE kameramanlarından hırsızın Pazar ilçe istikametine doğru gittiği tespit edildi. Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Gürcü hırsız Çayeli ilçesindeki evinde 10 adet laptop ile yakalandı. Burada kısa sürede hırsızı yakalayan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerimi ifade ediyorum.

hasan-fehmi-ozen.20141127114946.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Filmleri Aratmayan Kaçış Planı... Kurnaz Hırsızın Kurnazlığı Rize Polisine Sökmedi