Rize'de Hafızlık Kur’an Kursları Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Rize'de Hafızlık Kur’an Kursları Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi
Rize'de hafızlık eğitimi veren Kur’an kursları arası "Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Bu yıl 27 Eylül-7 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı programlar devam ederken Rize İl Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi veren Kur’an kursları arası "Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması" düzenlendi.

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen yarışma oldukça heyecanlı geçti.

Yarışmanın erkekler kategorisinde; Karasu Köyü Kur’an Kursu birinci olurken, Salarha Kasarcılar Osman Efendi Kur’an Kursu ikinci, Kendirli Beldesi Kur’an Kursu ise üçüncü oldu.

Bayanlar kategorisinde birinciliği Pınarbaşı Köyü Muhittin Hoca Kur’an Kursu elde ederken, Akarsu Köyü Altındiş Mehmet Kur’an Kursu ikinci, Hz. Hatice Kur’an Kursu ise üçüncü oldu.

rizede-hafizlar-bilgide-yaristi-1.jpg

rizede-hafizlar-bilgide-yaristi-5.jpg

rizede-hafizlar-bilgide-yaristi-3.jpg

rizede-hafizlar-bilgide-yaristi-4.jpg

rizede-hafizlar-bilgide-yaristi-2.jpg

rizede-hafizlar-bilgide-yaristi-6.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum