Rize'de “Haftaya Başlangıç” Toplantılarına Devam Ediliyor

Rize'de “Haftaya Başlangıç” Toplantılarına Devam Ediliyor
Vali Kemal Çeber başkanlığında, Rize’deki kurumlar arasında iletişim ve koordinasyonu geliştirmek üzere düzenlenen “Haftaya Başlangıç” toplantılarına devam ediliyor.

Rize’deki kamu kurum ve Kuruluşları arasında koordinasyon ve etkili iletişimin sağlanması amacıyla Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında gerçekleştirilen “Haftaya Başlangıç” toplantılarının bu haftaki bölümü Rize Öğretmen Evi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Rize Barosu Başkanı Av. Ümit Peçe tarafından gerçekleştirilen hizmetler, çalışma sistemi ve baroların kuruluş amacını içeren sunum yapıldı. Sunumun ardından toplantıya soru cevap şeklinde devam edildi.

Gerçekleştirilen toplantıda  Vali Çeber, Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümü vesilesi ile yapılacak olan kutlamalara değindiği konuşmasında “Çok önemli bir hafta içerisinde yer alıyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümünün heyecanı ve kıvancı içerisindeyiz. Bu vesile ile Cumhuriyet Bayramını  tüm kurumlar ve personelleri ile birlikte en güzel şekilde kutlayacağız.“ dedi.    

Vali Çeber başkanlığında düzenlenen toplantıya Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe’nin yanı sıra Vali Yardımcıları Abdullah Şen ve Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve diğer kurum müdürleri katıldı.

rizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(3).jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(4).jpgumit-pece-rize-barosu-baskani.jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(5).jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(1).jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(6).jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(7).jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(9).jpgrizede-28-ekim-haftaya-baslangic-toplantisi-duzenlendi-(8).jpg