Rize’de Hastane Yolu Yine Dert Yolu Olmaya Devam Ediyor

Rize’de Hastane Yolu Yine Dert Yolu Olmaya Devam Ediyor
Yılbaşında yapan kar yağışı sonrası vatandaşların yürüyerek çıkmak zorunda kaldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu yine dert yolu oldu. Hastane çalışanları ile hasta ve hasta yakınları yolu yürüyerek çıkıyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün Pazar günü için kuvvetli kar yağışı, pazartesi günü ise kar yağışı bekleniyor şeklinde günler öncesinden yaptığı uyarıya rağmen, Rize’de kar yağışına karşı gerekli tedbirlerin alınmadığı gözüktü.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan personel, hastalar ve hasta yakınları yolun ulaşıma açık hale gelecek şekilde tuzlama çalışmalarını yapılmadığından ve nöbetçi dolmuş uygulamasıyla bırakılan 2 nöbetçi dolmuşun yetersiz kalışı nedeniyle yollarda kaldı.

kar-hastane-yolu-rize-(6).jpg

Hastane personelinin yanı sıra çoluğu çocuğu, genci yaşlısı tuzlama çalışması olmayan yollardan yürüyerek hastaneye ulaşmaya çalıştı.

Vatandaşlar yaşanan durumu rezalet olarak yorumlarken yetkilileri bir an önce yaşanan soruna çözüm bulmaya davet ettiler.

Öte yandan kar temizleme ve yol açma çalışmalarındaki yetersizlikler dolayısıyla Rize merkezde ana yollarda da tek şerit üzerinden trafik akışı sağlanmaya çalışılıyor.

kar-hastane-yolu-rize-(5).jpgkar-hastane-yolu-rize-(7).jpgkar-hastane-yolu-rize-(1).jpgkar-hastane-yolu-rize-(2).jpg

kar-hastane-yolu-rize-(3).jpgkar-hastane-yolu-rize-(4).jpg