Rize'de Hastaneye Özel Güvenlikçi Alınacak

Rize'de Hastaneye Özel Güvenlikçi Alınacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevlendirilmek üzere 1 asıl erkek, 30 yedek erkek ve 30 yedek bayan özel güvenlik görevlisi alınacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Özel Güvenlik Bürosuna yapılmakta olan başvurular, dün itibariyle (18 Mart) başlamış olup son başvuru tarihi 26 Mart 2015’tir. Kura çekilişi ise 30 Mart 2015 tarihinde saat 14:00’te Rize Eğitim Ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda noter huzurunda yapılacak.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Özel güvenlik belgesi sahibi olmak,

Askerlik hizmetini yapmış olmak

35 yaşından büyük olmamak (36 yaşından gün almamış olmak)

Erkeklerde en az 1.70 cm, bayanlarda 1,64 cm boyunda olmak

Boy kilo oranı; boyun son iki rakamının + - 10 kg olmalıdır. (Boyu 1.70 olan bir adayın vücut ağırlığı en az 60 kg, en fazla 80 kg olmalıdır.)

Konuşma bozukluğu olmayan (kekemelik vs.)

Vücut yapısı düzgün, her bakımdan sağlam ve fiziksel görünüşü kusursuz olmak (Ağız, çene ve diş yapısı muntazam olmak, vücudunun gözle görülebilir bir yerinde dikkati çekecek ve göz estetiğini bozucu yara, yanık, leke, frengi ve cilt hastalığından iz bulunmamak, düz taban olmamak) RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinden tam teşekküllü sağlık raporu almış olmak

En az lise mezunu olmak

Verilen tüm görevleri tüm görev noktalarında yapacak, kapalı veya açık alan ve görev yeri seçmeyecek.

Esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek (08-16, 16-24, 24-08) ulaşım sorunu olmayacak. (Daha önce yedek çalışan personel dahil 1 (Bir) asil erkek, 30 (Otuz) yedek bay ve 30 (Otuz) yedek bayan güvenlik personeli alınacaktır.

Son 6 (Altı) ay Rize ili sınırları içerisinde ikamet etmiş olmak.

ALIM USULLERİ

Güvenlik personeli başvurusunda yukarıdaki koşulları taşımak şartıyla;

A-  Yukarıdaki koşulları taşıyan başvuru sahipleri arasında noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

B- Başvurular hastane güvenliğini sağlayan ilgili firmanın T.C. Sağlık Bakanlığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bürosuna yapılacak olup, yukarıdaki şartları taşıyan her adaya başvuru formu doldurulacaktır. Güvenlik firması tarafından başvuru esnasında boy kilo ölçümleri yapılacaktır.

C-Başvuru sahiplerinden kuraya katılım şartı taşıyanlar bilgisayar ortamına kaydedilecek olup, kişilerin isimleri, yaş okul bilgileri bir liste halinde kura öncesi duyurulacaktır.

D-Kura sonucu güvenlik görevlisi olarak alınan kişilerin aynı şekilde isim, yaş, okul bilgileri bir liste halinde kura sonrası duyurulacaktır.

E-    Kura sonrası başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan, yanıltıcı bilgi belge verenler ve sağlık kurulu raporu ile güvenlik görevlisi olmayacağı anlaşılan kişilerin alımı yapılmayacaktır.

F- Kura sonucu ile seçilen ama her hangi bir nedenle işe başlayamayan veya başlayıp ayrılanlar ve daha sonra işten çıkan veya çıkarılan personelin yerine istihdam edilmek üzere yedek personelden seçilecektir. Personel erkek ise 1’inci yedekten başlamak üzere erkek; personel bayan ise 1’inci yedek bayandan başlamak üzere bayan personel alımına gidilecektir.

G-Yedek adayların geçerlilik süresi kura tarihinden itibaren 31.12.2017 tarihine kadar olup, bu tarihten sonra işe alımlarda yedek aday listesi geçerli olmayacaktır.

H-Başvurular ilgili firmanın T.C. Sağlık Bakanlığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bürosuna 18.03.2015 – 26.03.2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru sahiplerinden kuraya katılım şartları taşıyanlar bilgisayar ortamına kaydedilecek olup kişilerin isim, yaş ve okul bilgileri bir liste halinde kura öncesi duyurulacaktır.

İ-Kura çekilişi 30.03.2015 tarihinde saat:14.00’te Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda noter huzurunda yapılacak olup, kura sonucu Özel Güvenlik Görevlisi olarak alınan kişilerin isim, yaş ve okul bilgileri bir liste halinde kura sonrası duyurulacaktır.