Rize'de Havai Fişek Gösterisi Düzenlenecek

Rize'de Havai Fişek Gösterisi Düzenlenecek
Rize Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kentte havai fişek gösteriminde bulunulacağını duyurdu.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında bu akşam (19 Mayıs Perşembe) kentin muhtelif yerlerinde havai fişek gösteriminde bulunulacağı kaydedildi.

Vatandaşların görsel şöleni izlemeye davet edildiği açıklamada, havai fişek gösterisinin saat: 20.15’te Boğaz Mahallesi Atmaca Heykeli, 20.30’da Rize Limanı, 20.45’te Sahil Açık Otoparkı, 21.00 Yat Limanı Savaş Uçağı Yanı ve 21.15’te Engindere Mahallesi Stadyum Karşısından gerçekleştirileceği ifade edildi.

19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayrami-dolayisiyla-belediye-tarafindan-sehrimizin-muhtelif-noktalarindan-havai-fisek-gosterimi-yapilacak.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.