Rize'de Hayra Davet Şenliği 16 Ağustos'ta Başlayacak

Rize'de Hayra Davet Şenliği 16 Ağustos'ta Başlayacak
Rize Semerkand Vakfı gönüllülerinin bu yıl ikincisini düzenleyeceği “Hayra Davet Şenliği” etkinlikleri 16 - 25 Ağustos tarihleri arasında Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yanındaki sahil otopark alanında gerçekleştirilecek.

Semerkand Vakfı Rize Şube Başkanı Yılmaz Çoruh, ilkini 2017 yılında gerçekleştirdikleri ve halkımızın çok yoğun teveccüh gösterdiği Rize hayra davet etkinliğinin ikincisini 16 - 25 Ağustos tarihleri arasında Rize Emniyet Müdürlüğü karşısı İtfaiye Müdürlüğü yanındaki sahil otopark alanında düzenleyeceklerini belirterek, 10 gün sürecek şenlikte alışverişin yanı sıra bir çok sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini ve katılımın yüksek olmasını beklediklerini kaydetti.

Rize Şube Başkanı Yılmaz Çoruh, şenlik hazırlıkları kapsamında çadır kurulumlarının başladığı etkinlik alanında (İtfaiye Müdürlüğü yanı Belediye Sahil Otopark alanı) gazetecilere yaptığı açıklamada, alışverişi hayra dönüştüren etkinlikler kapsamında konserler, muhabbet geceleri, şiir dinletileri ,sohbetler, imza günleri ve bir çok sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştireceklerini kaydederek, “Hanımların ürettiği birbirinden güzel el emeği çeyiz ürünleri ve hayırsever işadamlarımızdan toplanan ev tekstilinden mobilyaya, ayakkabıdan gıdaya, giyimden züccaciyeye kadar binlerce çeşit ürün uygun fiyatlara satışa sunulacak. Geliri bir çok hayır ve eğitim hizmetlerinde kullanılacak olup ayrıca Rize’de yapılacak olan külliyenin de temellerini oluşturacaktır.” dedi.

yilmaz-coruh-semerkand-vakfi-rize-sube-baskani-(1).jpg

Rize hayra davet etkinliğinin ilkini 2017 yılında gerçekleştirdiklerini ve halkımız tarafından çok yoğun teveccüh ile karşılaştıklarını belirten Çoruh, “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz etkinliğimize çok daha yüksek bir katılımın olması beklenmektedir. Açılışını 16 Ağustos Cuma günü saat 14:30’da Rize sahil otopark alanında gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz, 10 gün sürecek olup alışverişin yanı sıra bir çok sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenlenecek. Alışveriş alanlarından yemek stantlarına, konser ve gösteri alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar bir çok etkinlik bir arada sunulacak. Her gün birbirinden özel isimlerin gösterilerinin, konserlerinin ve imza günlerinin yer alacağı etkinlik, sabah 10.00’dan akşam 22.00’ye kadar açık olacak. Ülkemizden ve bölgemizden birçok ziyaretçinin katılacağı etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu etkinliğimizde yalnızlaşan günümüz insanının bir nebzede de olsa kucaklaşmasını kaynaşmasını arzu ediyoruz. Birlik ve beraberliğin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz.Sevgi ve muhabbet duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasını hedefliyoruz. İnsanımızın ailesiyle çoluk çocuğuyla eğlenip hoşça vakit geçirebileceği bu etkinlikte paylaşmanın dayanışmanın en güzel örneklerini hep birlikte yaşayacağız. Zamanın şartlarının getirdiği sıkıntılı ve bunalımlı ortamdan sıyrılarak gönüllerin bir nebze de olsa nefes alacağını ve muhabbete vesile olacağı bir zaman dilimini etkinlik süresince hep birlikte Yaşamayı ümit ediyoruz. Alışverişin hayra dönüştüğü, sosyal ve kültürel etkinliklerin sevgiye muhabbete, birlik ve beraberliğe vesile olacağı bu etkinliğe tüm halkımızı davet ediyor, ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

semerkand-vakfi-rize-subesi-hayra-davet-senligi-(3).jpgyilmaz-coruh-semerkand-vakfi-rize-sube-baskani-(2)-001.jpgsemerkand-vakfi-rize-subesi-hayra-davet-senligi-(4).jpgsemerkand-vakfi-rize-subesi-hayra-davet-senligi-(5).jpgsemerkand-vakfi-rize-subesi-hayra-davet-senligi-(6).jpgsemerkand-vakfi-rize-subesi-hayra-davet-senligi-(7).jpg