Rize'de Helikopterli Simülasyon Hizmete Girdi

Rize'de Helikopterli Simülasyon Hizmete Girdi
Rize'de yerli ve yabancı turistlerin kentin turistik mekanları ile doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri, spor ve eğlence aktivitelerini daha yakından tanıma ve anlama imkanı bulabilecekleri helikopterli simülasyon hizmete girdi.

Rize Belediyesi tarafından kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Meydan Sosyal Tesisleri’nin terasına konuşlandırılan helikopter maketiyle, vatandaşlar VR gözlükler ve 360 derece çekilen özel videolarla şehrin turistik mekanlarını görme imkanı buluyor.

Helikopterli simülasyona binen vatandaşlar noktaları önceden görerek rotalarını belirleyebiliyor. 12 koltuklu helikopterde vatandaşlar 7 dakikalık Rize turuna çıkıyor ve Rize'nin turistik mekanlarını sanki gerçek bir helikopterle uçuyormuş gibi görebiliyor.

"Şehir", "Doğa" ve "Spor" isimli 3 farklı tur seçeneği sunulan gösterimde Çay Çarşısı, Deniz Feneri, Rize-Artvin Havalimanı, Isırlık, Kale, Meydan, Müze, Paraşüt, Alipaşa, Ziraat, Ayder, Amlakit, Avusor, Elevit, Huser, İkizdere, Taşköprüler, Zilkale, kampçılık, rafting, salıncak, zipline, snowboard gibi bir çok farklı mekan ve aktivite ziyaretçilerle buluşuyor.

rizede-helikopterli-similasyon-hizmete-acildi.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum