Rize'de Herkes Erdoğan Diyor

Rize'de Herkes Erdoğan Diyor
Rize'nin tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı çıkaracak olmasından dolayı Rize'de bütün STK'lar Çankaya için Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklıyor.

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi birer birer Başbakan Erdoğan'a desteğini açıklayan Rize'deki STK'lara bugün de esnaf odalarını temsilen oda başkanları desteğini açıkladı.

Rize merkezde hizmet veren mesleki ihtisas esnaf odalarının başkanları yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimi öncesinde  bir araya gelerek Rizeli hemşerileri olan Başbakan Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Toplantıda esnaf odaları başkanları ortak açıklama yaparak Pazar günü yapılacak olan ve Cumhuriyet tarihinde halkın oylarıyla ilk kez seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde hemşerileri olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirttiler.  

Birleşik Esnaf Odaları Toplantı salonunda bir araya gelen, oda başkan ve temsilcilerinden  Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan,  Elektrik ve  Elektronikçiler Odası Başkanı  Güven Aksoy, Bakkallar Odası Başkanı İsmail Hakkı Ekmekçi, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Yardımcısı Muammer Balcı, Rize Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı katıldı.

rizede-oda-baskanlarindan-erdogana-destek-cagrisi.jpg

“İstikrarın Yanında Yer Alacağız”

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Rize’nin evladı saygıdeğer hemşerimiz Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirten oda  başkanları , “Türkiye Cumhuriyeti’nin geldiği noktada  istikrarı bozmadan, istikrarın yanında yer aldığımızı beyan ediyoruz. Rize geçtiğimiz yıllarda Başbakanlar gördü. Hatta Başbakanlar şehri olarak anıldı. Şimdi ise daha üst bir görev için aday Rizeli bir hemşerimiz var. Rizeli olarak hemşerimiz yanında durmamız gerektiğini bir  görev sayıyoruz. Biz bu yolda hemşerimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Tüm esnaf arkadaşlarımızı da bu yolda hemşerilerine destek olmaya çağırıyoruz. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan Rizeli hemşerimizin yanında  durmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.