Rize'de Hırsız Var!

Rize'de Hırsız Var!
Rizespor-Kayseri Erciyesspor maçında hakem faciası yaşandı. Karşılaşmanın hakemi Hakan Ceylan, Rize'yi bir ceylan gibi yakarak hem 1 kişi eksiltti hem de Rizespor'u kazanılacak 3 puandan etti.

Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında Rize'de tam bir hakem faciası yaşandı.

RİZESPOR, HAKEM HAKAN CEYLAN'IN GAZABINA UĞRADI

Karşılaşmanın 27. dakikasında meydana gelen bir pozisyonda Ali Adnan'ın boğazını sıkarak Ali Adnan'ın da bu harekete karşılık vermesine neden olan Barış Memiş'e sarı kart gösteren ancak Ali Adnan'ı oyundan atan karşılaşmanın hakemi Hakan Ceylan, Rizespor'un kalan 63. dakikada 10 kişi oynamasına neden oldu.

ali-adnan-kirmizi-kart-gordug.20141102162819.jpg

Ali Adnan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda kırmızı kart görmesi gerekirken sarı kart gören Barış Memiş'in bu pozisyondan birkaç dakika sonra ise topa elle oynamasına hakem Hakan Ceylan, 2. sarı kartı ve akabinde kırmızı kartı gösteremedi.

Karşılaşmada tüm takdir haklarını da deplasman takımı Erciyesspor lehine kullanan Hakan Ceylan ve ekibi, Rizespor'un evinde ilk galibiyete imza atmasının önüne geçti.

Ceylan ve ekibinin bir ceylan gibi yaktığı Rizespor, 45 maç sonra Süper Ligde kırmızı kart gördü.

Öte yandan karşılaşmanın hakemi Hakan Ceylan'ın yapamadığını Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz yaptı ve Barış Memiş'i 37. dakikada oyundan aldı. Oyuncusunun hırçınlığını farkeden Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, böylece Barış Memiş'in ilerleyen dakikalarda kırmızı kartla atılmasının önüne geçti.

Rizespor karşılaşmasında hakemin kolladığı ve kırmızı kartla oyun dışı bırakmadığı Barış Memiş'in yayıncı kuruluşun görüntüleriyle PFDK'ya sevk edilmesi ve ceza alması bekleniyor.

RİZESPOR – ERCİYESPOR MAÇININ GOLLERİ VE ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…