Rize’de İç Karışıklık !

Rize’de İç Karışıklık !
Rize böyle bir iç karışıklığı ömrü boyunca yaşamamıştır…

Ç.Rizespor Kulubü’nün geçtiğimiz sezon Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli transferinden sonra Türkiye’de bir kez daha ses getirecek transfere imza atması Ç.Rize’de iç karışıklığa neden oldu.

Türkiye’de 9 yönetim kurulu üyesiyle en az yönetim kurulu üyesine sahip kulübü Ç.Rizespor'da taraftar artık kime inanacağına şaşırdı. Bir tarafta Türkiye’nin en büyük takımlarından Galatasaray ve Trabzonspor diğer tarafta Avrupa’nın dev takımları Arsenal ve Sevilla’nın peşinde olduğu Irak U 20 Milli Takım oyuncusu Ali Adnan transferini bitireceksiniz diğer tarafta yönetim kurulu üyeleri birbirini yalanlayan açıklamalarda bulunacak. İşte bu anların yaşandığı takım yine Ç.Rizespor oldu.

Gün içinde ajanslaraÇ. Rizespor Yönetim Kurulu üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz’in FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Irak Milli Takımında mücadele eden Ali Adnan Kadhim'le görüşmelerinin sürdüğünü ancak söz konusu futbolcunun İstanbul'a getirildiği iddialarının doğru olmadığını belirten açıklaması düştü. Bu açıklamanın üzerinden birkaç saat geçmeden bu kez  Ç. Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Irak Milli Takımında mücadele eden Ali Adnan Kadhim'i transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a getirdiklerini açıkladı.

Ç.Rizespor yönetimi içerisinde yaşanan bu durum “Acaba yönetimde iç karışıklık mı var?” sorusunu gündeme taşırken Yeşil Mavili Kulüpten üst üste gelen açıklamalardan sonra Yeşil Mavili taraftarlar kime inanacağını şaşırdı!

olay53 - ÖZEL HABER -