Rize'de İftar Yemeği Meydana Taştı !

Rize'de İftar Yemeği Meydana Taştı !
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı iftar yemeği sokağa taştı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize'nin Çayeli ilçesinde vatandaşlar ile beraber iftar açtı.

Çayeli Belediyesi ve AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığının ortak organizasyonunda bir araya gelen yüzlerce vatandaş Çayeli Meydanında hep birlikte iftar açtı.

ak-parti-rize-cayelinde-iftar-yemegi-verdi-1.jpg

Burada Çayelili vatandaşlara hitap eden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı beyde bu akşam sizlerin arasında olmayı çok istemişti. Ancak yoğun programı dolayısı ile gelemedi. Sizlere selamını iletiyorum. Böylesine nezih bir ortamı bize sağlayan teşkilatımıza ve belediyemize şükranlarımı sunarken siz değerli vatandaşlarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-cayelinde-iftar-yemegi-verdi-2.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise yaptığı konuşmada "Burada bir protokol uygulaması olmaksızın halkımız ile iç içe olmamızı sağlayan teşkilatımız ve belediyemize teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan Ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. İnşallah yarınlarımız bu günlerimizden daha aydınlık olur" dedi.

Gerçekleşen iftar yemeğinin ardından AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Çayeli merkez esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlar ile çay içip sohbet etti.

ak-parti-rize-cayelinde-iftar-yemegi-verdi-5.jpg

ak-parti-rize-cayelinde-iftar-yemegi-verdi-3.jpg

ak-parti-rize-cayelinde-iftar-yemegi-verdi-4.jpg