Rize'de ileri seviye eğitimler sona erdi

Rize'de ileri seviye eğitimler sona erdi
F Rize fotoğraf kültürü ve sanatı derneği tarafından düzenlenen ileri seviye eğitim programı sona erdi.
İsmail Kahraman Kültür merkezi salonunda gerçekleştirilen seminere Marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi fotoğraf bölümü ana sanat dalı başkanı Prof. Dr. Sabit Kalfagil görsel sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.
 
Seminer sonrasında kurucu üyelere Rize valisi Nurullah Çakır ve Prof. Dr. Sabit Kalfagil tarafından ileri seviye eğitim programı katılım sertifikası verildi.
21.20130608211806.jpg
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan dernek başkanı Adnan Er, 2 aydır sürdürdüğümüz temel ve ileri seviye fotoğraf seminerlerimiz Marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi fotoğraf bölümü ana sanat dalı başkanı Prof. Dr. Sabit Kalfagil'in katılımıyla sona erdiğini ifade ederek şunları söyledi;
 
"10 aydan beri faaliyetlerini sürdüren bir dernek olmamıza rağmen bu süre zarfında yoğun çalışma süremiz oldu. Kısa zamanda temel ve ileri seviye eğitim programları gerçekleştirdik. Hocalarımızla birlikte saha çalışmaları gerçekleştirdik. F Rize derneği olarak kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz bu eğitimler ileriki zamanlarda da devam edecek. Eğitimlerimize katılan hocalarımıza ve katılımcılara gösterdikleri bu ilgiden ötürü yönetim adına teşekkür ediyorum" dedi.